Kjøkkeninnredning i heltre

Vi skreddersyr kjøkkeninnredninger i heltre, etter deres ønsker. Med skreddersydde løsninger får du et kjøkken etter dine behov, og i tråd med din smak. Med spesialtilpasset kjøkkeninnredning, får du også utnyttet kjøkkenet og plassen maksimalt.


Skreddersydde og spesialtilpassede kjøkken

Hos oss får du ingen standardløsninger, men noe helt unikt. Om du ønsker å pusse opp kjøkkenet eller bygge et helt nytt, kan vi hjelpe deg.


Ut i fra deres ønsker og behov, tegner vi, produserer og monterer et kjøkken, som ingen annen har lik.


Vi kommer på befaring, tar mål og tegner opp kjøkkenet, før vi kommer med et pristilbud. Vi lager alt fra bunnen av, og bruker ikke ferdig fabrikat.


Du kan bestemme alt fra hvilken innredning du ønsker i skuffene, til hvilke dimensjoner kjøkkenskapene skal ha.


Dette bør du tenke på når du skal ha ny kjøkkeninnredning

Våre kjøkken leveres i heltre og du kan selv velge hvilken tresort du vil ha. Alt leveres ferdig malt, i ønsket farge. Du har en rekke muligheter når det kommer til kjøkkenbenk, og kan velge blant stein, laminat eller heltre. Det er bare fantasien som setter grenser når du skal bygge ditt eget unike kjøkken.


Du kan selv velge innredningen i skuffene dine, skuffene er laget i heltre furu med fulluttrekk og soft lukking. Soft lukking, eller softclose, gjør at skapdører lukker seg av seg selv, og gir en god demping når du lukker igjen.


Skal du ha nye hvitevarer, kan det også være et alternativ å helintegrere disse.


Når kvalitet teller

Ønsker du et skreddersydd kjøkken, spesialtilpasset- og designet for din bolig eller hytte, er Lalm Handverksenter det rette valget for deg.


Vi holder til i Lalm i Vågå Kommune, men har også kunder i nabokommunene Lom, Skjåk, og Sel samt områdene rundt.


Vi utfører oppdrag for privatpersoner, både i hyttemarkedet og i boliger. Vi utfører også oppdrag gjennom våre samarbeidspartnere.


Ta kontakt med Lalm Handverksenter om du ønsker et spesialinnredet kjøkken, vi tilbyr uforpliktende befaring og pristilbud.